ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επισημοποίηση της στρατηγικής συνεργασίας με την Κατερίνα Σοφοκλεους, Δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και κατεύθυνση στην υπεράσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

H Κατερίνα Σοφοκλέους, είναι μάχιμη Δικηγόρος/Νομικός Σύμβουλος και το πεδίο ενδιαφέροντος της είναι κυρίως το Ποινικό Δίκαιο και η προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των πολιτών.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου με άριστες διακρίσεις και συγκεκριμένα ήταν πρωτεύσασα φοιτήτρια με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση της ακαδημαϊκής της χρονιάς. Ο μεταπτυχιακός της τίτλος αποκτήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και φέρει τίτλο LLM Criminal Law an Criminal Justice και η διατριβή της να έχει θέμα: “Coronavirus Crisis: The Tension Between the Criminal and Moral values, Deciding the Criminal Liability of Doctors”. Σήμερα, πέρα από την άσκηση του επαγγέλματος, είναι διδακτορική φοιτήτρια στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε θεματική οτυ Ποινικού Δικαίου, και συγκεκριμένα με αναφορά στο «Fair Labelling». Ταυτόχρονα, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Διεθνές Ποινικό Δίκαιο.

Κατερίνα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνδέσμου Υπεράσπισης Δικαιωμάτων των Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων , καλωσόρισες!

Related Posts